.... هآي ....
تفضلو 'ووو
الفراولة بالشوكولاته
مافي طريقة لها أساسا بس أنصحكم ماتعملو منها كمية كبيرة لأن
الفراولة بترطب وبتبقى طرية بمجرد ماتستنى لتاني يوم يعني تعملوا
على قد ماتاكلوا
المهم تعالو نشوف الطريقة
نختار الفراولة الجامدة الحمرا
طبعا نغسلها كويس جدا ونحطها على ورق المطبخ ليمتص كل المياه وتبقى جافة خالص
نسيح شيكولاته خام على حمام مائي أو في الميكروويف
نغطس نص الفراولاية في الشيكولاته ثم نضعها على ورق الزبده
هنا خلصت الكمية وحطيتها على ورق الزبدة
وفي النهاية حطيتها في طبق التقديم وزي ماقلتكم ع طول تتآكل